Katy Perry új kislemezzel és változásokkal tér vissza

Katy Perry, a 39 éves énekesnő, négy év szünet után új dallal jelentkezik, és ezt egy rendkívül pikáns videóklippel harangozta be. A Woman's World című kislemez, amely az énekesnő közelgő hatodik stúdióalbumának első előfutára, július 11-től lesz hallgatható, és Perry már egy fehér bikiniben készült forró videóval készítette elő a rajongóit a nagy bejelentésre.

Katy Perry 2020-ban adta ki az ötödik stúdióalbumát, a Smile-t, és azóta nem jelentetett meg új zenét, így a Woman's World különösen nagy várakozásokkal övezi a rajongók körében. Az énekesnő a TikTok-oldalán osztott meg egy felvételt, ahol éppen az új dalát énekli, egy szexi, fehér hálós bikiniben, ami még inkább fokozza a visszatérés iránti izgalmat.

A kislemez borítóján is Katy Perry látható, fehér bikiniben és combig érő robotcsizmában pózolva, ami további ízelítőt nyújt az új korszak hangulatából. Az énekesnő a videó mellett így nem csak a dal hangját, hanem a hozzá kapcsolódó vizuális világot is megmutatta a közönségnek.

Az énekesnő életében új fejezet kezdődött, hiszen kiszállt az American Idol tehetségkutatóból, ahol 2018 óta ült a zsűriben Lionel Richie mellett. Hat éve ugyanazok töltötték be az ítészek szerepét, és most először történt változás. Katy Perry utolsó kritikusi szereplése 5,64 millió nézőt vonzott, ami 8 százalékos növekedés a korábbi hét statisztikáihoz képest, a teljes nézettségben pedig mindenképp csúcs.

A gyereknevelés mellett is tudott a zenére koncentrálni, és csúcsformába hozta magát. Az énekesnőt néhányan ozempic-függőnek titulálták, ami egy illegális fogyasztószer, de ezek a vádak alaptalanok lehetnek, tekintve, hogy csak 3 év telt el azóta, mióta megszületett Orlando Bloommal közös gyermekük, Daisy.

Azóta főleg a családjára koncentrált, csupán a svéd Alessoval rögzített dalt 2021-ben, ez volt a When I'm Gone és az amerikai country énekessel, Thomas Rhett-el énekelt egy duettet, a Where We Started című slágert.

Ráadásul Katy Perry nemcsak a stúdióba, hanem a színpadra is visszatérhet idén. Az már biztos, hogy szeptember 20-án fellép Brazília egyik legnagyobb rockfesztiválján, a Rock in Rión is.