Kabai Andris új kapcsolata: bemutatkozás a családnak és a barátoknak

Kabai Andris, a Házasság első látásra műsorából ismert személyiség, válása után hamar új kapcsolatba kezdett, és már a családjának is bemutatta új párját, Rékát.

A Házasság első látásra című műsorban Dávid Petrával kötött házassága nem vált be, így a bíróság hivatalosan is kimondta a válásukat. Andris azonban nem sokkal később újra szerelmet talált, és jelenlegi párja, Réka, aki szőke hajú, sportos és világos szemű, teljesen elbűvölte. Andris elismeri, hogy korábbi viselkedése nem volt megfelelő, de úgy érzi, Réka a jobbik énjét hozza elő belőle. Az exfeleség is jól kijön az új párjával, és a kapcsolatuk már olyan szintre lépett, hogy Andris bemutatta Rékát a családjának és a barátainak.

A DJ már találkozott Réka néhány barátjával a műsor kezdete előtt, de a társkereső műsorban tanúsított viselkedése miatt többeket meg kellett győznie arról, hogy őszinte a szándéka. Andris szerint a közvetlen barátnők már ismerik őt és tudják, hogy a műsorban látott viselkedés nem tükrözi a valóságot. A távolabbi barátnők kezdetben kérdéseket tettek fel, de miután személyesen is találkoztak vele, mindenki túllépett az előítéleteken.

Andris karácsonykor hazavitte Rékát a családjához, ahol a szülei először találkozhattak vele. A szülők befogadóak voltak, és miután megismerték, pozitívan nyilatkoztak Rékáról, mondván, hogy aranyos, házias és láthatóan szereti Andrist. A páros jelenleg élvezi az együtt töltött időt, és bár nem tudják, mit hoz a jövő, igyekeznek kiélvezni minden pillanatot.