John Legend és Chrissy Teigen fürdőkádas videója megosztja a közönséget

John Legend nemrégiben egy olyan videót töltött fel Instagram-oldalára, amelyen felesége, Chrissy Teigen a fürdőkádban ülve próbálja lemosni a testsminkjét, ami nem minden követőjüknek tetszett. A felvételen Teigen éppen a lábát sikálja, miközben egy zavarosnak tűnő fürdővízben ül, és a videóban kiemelik, hogy a modell férje bőrápoló márkájának termékét használja erre a célra.

Néhány kommentelő úgy vélekedett, hogy a videó inkább privát maradhatott volna, és nem való a közösségi oldalakra. Egyikük szerint jobb lett volna, ha a felvétel John Legend telefonján marad.

Egy másik hozzászóló úgy fogalmazott: "Még nem késő levenni ezt a kínosságot" – ezzel arra utalva, hogy a videó kínos és talán nem illik a nyilvánosságra.

A videó kapcsán felmerült az is, hogy a fürdővíz piszkosnak látszik, amire Teigen reagált, hangsúlyozva, hogy a vízben látható szennyeződés csupán a lemosott smink.

Annak ellenére, hogy a videó nemtetszést váltott ki néhány követőből, voltak, akik megvédtek a párt, és azt javasolták, hogy aki nem szereti, amit látnak, egyszerűen csak görgessenek tovább.