Istenes Bence és Sebestyén Balázs a Kalandra fal! műsorvezetői

Istenes Bence és Sebestyén Balázs közös fotót osztottak meg, amely megerősíti, hogy ők lesznek a Kalandra fal! vetélkedő műsorvezetői.

Az RTL Klub sikerműsora, a Kalandra fal! című vetélkedő Sebestyén Balázs és Istenes Bence vezetésével tér vissza a képernyőre. A programigazgató, Kolosi Péter már tavasszal bejelentette, hogy a műsor visszatér, de a műsorvezetők kilétét csak most, Istenes Bence hivatalos Instagram-oldalán történt bejelentés tárta fel.

A 24.hu már márciusban beszámolt arról, hogy az RTL csatornán visszatér a Kalandra fal! című vetélkedő, amelyet korábban Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezetett. A Média1 információi szerint a Rekláminvázió blogja fedezte fel a közönségszervező cég hirdetését, amely már nem elérhető, és amely szerint a műsorvezetői feladatokat Sebestyén Balázs és Istenes Bence, valamint Majka és Pápai Joci osztják majd meg egymás között.

Istenes Bence Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, amelyen Sebestyén Balázzsal látható a vetélkedő stúdiójában, ezzel erősítve meg a korábbi értesüléseket. A kép mellé a következő szöveget fűzte: "Ennek is eljött az ideje… a két undisputed champ egy színpadon 👑👑😇😇 Hamarosan Kalandra Fal!!".

Vadon Jani, aki korábban a Kalandra fal! műsorvezetője volt, új kalandok felé vette az irányt. Ősztől a Spektrum csatornán lesz látható új műsorában, a Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban címmel, ahol a hazai nemzeti parkok, állatkertek és külföldi élőhelyek állatvilágába kalauzolja a nézőket Dr. Sós Endre, az Állatkert főállatorvosa társaságában. Vadon Jani, aki évtizedek óta támogat civil állatvédő szervezeteket és közel 20 éve vegetáriánus, a műsorban a veszélyes állatorvosi beavatkozásokat mutatja be a terepen és az állatkertekben, ezzel is közelebb hozva a nézőkhöz a veszélyeztetett állatok világát.

A Kalandra fal! vetélkedő hosszú ideje nem volt képernyőn, de Kolosi Péter szerint jót tett neki a szünet. A vezérigazgató-helyettes korábban úgy nyilatkozott, hogy a műsor ma is nagyon sikeresen tud majd menni, hiszen annak idején az egész ország nagyon jókedvűen nézte és sokat nevettek rajta. Az új évadban tehát Istenes Bence és Sebestyén Balázs fogják szórakoztatni a nézőket, akik korábban már bizonyították kiváló műsorvezetői képességeiket, például az Álarcos énekesben, ahol még egy csókjelenet is volt közöttük.