Egy fiatal nő több mint 5 ezer férfit utasított el egyedi párkapcsolati kvíze miatt

Egy londoni holland influenszer, Vera Dijkmans új szintre emelte a társkeresést azzal, hogy egy saját készítésű kvízt kell kitölteniük azoknak a férfiaknak, akik szeretnének vele randizni. A kvíz kitöltése után több mint 5 ezer férfi közül csupán háromnak sikerült olyan eredményt elérnie, amely megfelelt Dijkmans elvárásainak, de végül egyikkel sem alakult ki tartós kapcsolat.

Vera Dijkmans, aki több mint 7 millió követővel büszkélkedhet az Instagramon, elárulta, hogy bár randizott a három kiválasztott férfival, még mindig egyedülálló, és úgy érzi, hogy a kísérlet sikeres volt, mivel tisztázódott számára, mit is keres egy partnerben.

A kvíz, amelyet Dijkmans állított össze, 15 kérdésből áll, és többek között olyan személyes kérdéseket tartalmaz, mint a csillagjegy, korábbi kapcsolatok száma, gyermekvállalási szándék, foglalkozás, életkörülmények és zenei preferenciák. Érdekesség, hogy a legtöbb kitöltő Texasból származott, és vízöntő csillagjegyű volt.

Dijkmans hangsúlyozta, hogy nagyon válogatós, és nem hajlandó kompromisszumot kötni azzal kapcsolatban, amit egy kapcsolattól vár. Azt is hozzátette, hogy egyelőre felfüggesztette a párkeresést, de nyitott marad a lehetőségekre.