„Mindennek eljön a maga ideje, most igyekszünk minden pillanatot megélni” – idén még nem tervez esküvőt Harsányi Levente

Harsányi Levente, aki nemrégiben jegyezte el 20 évvel fiatalabb szerelmét, Obersovszky Larát, a Blikknek adott interjúban beszélt jövőbeli terveikről és arról, hogy egyelőre nem tervezik az esküvőt.

Harsányi Levente tavaly ősszel jelentette be, hogy eljegyezte párját, Obersovszky Larát, és most a Blikknek adott interjúban mesélt a kapcsolatuk jelenlegi állapotáról és a jövőbeli terveikről. A műsorvezető elmondta, hogy mozaikcsaládjukban boldogok, és a gyerekek is jól kijönnek egymással. Harsányi hangsúlyozta, hogy a párkapcsolatokban adódó problémákat meg kell oldani, és hogy ők is ezt teszik.

A műsorvezető és párja még nem költöztek össze, váltogatva alszanak egymásnál. Harsányi szerint nem számít, hogy hol élnek, a lényeg, hogy együtt legyenek, és hogy a gyermekeik a legfontosabbak számukra.

A gyerekvállalás témája is felmerült az interjúban, amire Harsányi úgy reagált, hogy nem vetik el a gondolatát, de nem sietnek semmit. Elmondása szerint, ha minden feltétel adott lesz, akkor jöhet a gyerek is, de jelenleg a boldog kapcsolat élvez prioritást.

Az esküvővel kapcsolatban Harsányi kifejtette, hogy jelenleg nem foglalkoznak a szervezéssel, és nem szeretnének megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Úgy véli, a lényeg az, hogy két ember szereti egymást, és az esküvő akkor lesz, amikor eljön az ideje.