Gáspár családja világsztárral találkozott Dubajban

Gáspár Győző és családja Dubajban töltötték a hétvégét, ahol egy váratlan találkozásban volt részük egy világhírű énekessel.

Gáspár Győző feleségével, Beával és két lányával, Virággal és Evelinnel éppen Dubajban pihentek, amikor egy neves énekesbe, Jason Derulóba botlottak. Evelin a hétvégén ünnepelte harmincadik születésnapját, és ezt a jeles alkalmat egy dubaji luxusnyaralással koronázták meg. A család nem csak pihent, hanem a város nevezetességeit is felfedezték, és ebben a különleges környezetben találkoztak Derulóval, aki éppen koncertezni érkezett a városba.

Jason Derulo nem idegen a magyar közönség számára sem, hiszen több slágerével is meghódította már a toplistákat, és Magyarországon is többször fellépett már. Gáspárék nem hagyták ki a lehetőséget, és közös fotókat készítettek az amerikai énekessel.

Győző a közösségi médiában osztotta meg az emlékezetes pillanatokat, és mellékelte a fotókat, amelyeket Jason Derulóval készítettek. A találkozásról így nyilatkozott: "Vannak pillanatok, amikor nem lehet szavakkal elmondani, amit szeretnénk" – fejezte ki a meghitt pillanatokat.