Botos Éva hősiessége megmentette a My Fair Lady előadását

Az évad utolsó előtti My Fair Lady előadás veszélybe került, de Botos Éva beugrása megmentette a produkciót.

A Centrál Színházban hatalmas kihívás elé néztek, amikor a Mrs. Higginst alakító színésznő váratlan balesete miatt kérdésessé vált az előadás sorsa. Tompos Kátya, aki a darab egyik meghatározó szereplője volt, már nem lehetett ott, így az előadás különösen fontos volt a társulat számára. Botos Éva azonban az utolsó pillanatban vállalta a szerepet, és ezzel megmentette az estét.

A színésznőt Puskás Tamás igazgató asszisztense hívta fel, mindössze tíz perccel négy óra előtt, és a beszélgetésből Botos Éva azonnal érzékelte a helyzet komolyságát. A váratlan felkérés ellenére, barátokkal és kisfiával töltött időt félbeszakítva, igent mondott, és a barátnője segítségével azonnal a színházba sietett.

Botos Éva fél ötre érkezett meg a Centrál Színházba, ahol gyorsan megkapta a szükséges szöveget, elkészült a sminkje és a jelmeze, így készen állt az előadásra. Az esemény nem csak a színésznő, hanem a színházi műszak készenlétét és rugalmasságát is dicséri.

A Blikknek adott nyilatkozatában Botos Éva hangsúlyozta, hogy az előadás Tompos Kátya emléke miatt sem maradhatott el. Humorosan megjegyezte, hogy bár már sokszor beugrott különböző előadásokba, ez volt az eddigi legizgalmasabb, és külön öröm számára, hogy Alföldi Róbert édesanyját alakíthatta.