Balogh Edina és gyermekei új otthonba költöztek

Balogh Edina, a népszerű színésznő, a válása után új otthonba költözött a gyermekeivel, és egy Instagram-posztban mutatta meg az új lakás egy szeletét.

Balogh Edina a Farm VIP legutóbbi évadában közelebb került Szabó Simonhoz, és azóta hónapok óta egy párt alkotnak. A szerelmüket a Nyerő Páros című műsorban is megmutatják, bár a közös gyermek vállalásának gondolatát már elvetették. Edina szerint a gyerekek már nagyobbacskák, így több szabadidőt tudnak egymásra szánni.

A színésznő tavaly ősszel jelentette be, hogy több mint egy évtizedes házasság után válik férjétől, Som Krisztiántól. Egy ideig még együtt éltek a gyerekek miatt, de mostanra Edina és a gyerekek elköltöztek, és egy új helyen kezdtek új életet. Edina a közösségi oldalán tudatta, hogy gyermekeivel, Noellel és Lilivel a költözés miatt új korszak elé néznek, és egy tetőtéri hálószobából, pontosabban annak új franciaágyáról posztolt fotókat, amelyek betekintést engednek az új otthonukba.

Új korszak elé nézünk a gyerekekkel, elfoglaltuk új otthonunkat, izgatottan vártuk már

– árulta el követőinek a színésznő.

Mint ismert, tavaly októberben derült ki, hogy Balogh Edina és férje, Som Krisztián 11 év házasság után a válás mellett döntöttek. A színésznő akkor azt nyilatkozta, hogy az aranylemezes zeneszerzővel meglátása szerint soha nem passzoltak egymáshoz, s bár kiegészítették egymást, különbözőségük súrlódásokkal járt együtt. Fontosnak tartotta kiemelni azt is, hogy kapcsolatuk nem egy harmadik fél miatt ért véget, ám azóta mindketten megtalálták új párjukat. Míg Balogh Edina Szabó Simon színészbe szeretett bele, addig Som Krisztián egy nála 21 évvel fiatalabb hölgy oldalán találta meg a boldogságot. A 2019-es Magyarország Szépe verseny egyik udvarhölgyével, Csonka Rebekával alkot egy párt.