Aurelio újra szabad ember

Lerótta büntetését és most már boldog családapa, aki kislányát nevezi a legnagyobb boldogságának.

Aurelio, a Való Világ nevű realityműsor egykori lakója 2022. február 17-én vonult börtönbe, emberrablás és egy korábbi kábítószerügy miatt kiszabott 3 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélve. Két évig a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézet lakója volt, majd három hónapot töltött házi őrizetben bajai otthonában, és mostanra a nyomkövetőtől is megszabadult.

Februárban úgy nyilatkozott, hogy a büntetés elérte hatását, megbánta tettét és meg is változott. Ebben a változásban szerepet játszott a börtön, de az apa szerepének betöltése is, mivel időközben megszületett kislánya.

A Mokka című műsornak adott interjúban beszélt arról, hogy hat év stressz és félelem után végre szabadon élhet. Elmondása szerint a nyomkövető levágása után első útja szerelmével, Nikolettel és gyermekük édesanyjával a Balatonhoz vezetett.

Aurelio szerint a kapcsolatuk barátságból született szerelemmé alakult át, ami egy éjszakás kalandból indult, de mára már mély érzelmek kötik össze őket, és nem csupán közös gyermekük, Szófia miatt.

A börtönben töltött idő alatt Aurelio csak virtuálisan, skype-on láthatta kislányát. Nehézséget jelentett számára bekapcsolódni a gyereknevelésbe, hiszen hosszú időn keresztül nem lehettek együtt. A kislánynak is meg kellett szoknia, hogy van egy apukája, aki hirtelen megjelent az életében. Aurelio szerint mára már szinte szimbiózisban élnek, este együtt alszanak, és ez számára a világ legjobb érzése.