Ashley Benson cáfolja a fogyasztószeres vádakat

Ashley Benson színésznő nemrégiben válaszolt azokra a vádakra, amelyek szerint fogyasztószerrel érte el, hogy visszanyerje szülés előtti alakját. Közel négy hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének.

Február végén jelentette be, hogy világra hozta kislányát, és nemrégiben egy teljes alakos tükörszelfit osztott meg közösségi oldalán. Egy kommentelő ekkor vádolta meg azzal, hogy fogyasztó injekció segítségével nyerte vissza alakját.

A People magazin észrevette, hogy Benson egy képernyőfotót osztott meg az Instagram-történetében, amelyen a vádat megfogalmazó komment látható, és ezzel egyidejűleg reagált is a felvetésre.

Benson szerint ilyen típusú megjegyzések viccesek, és bár tudja, hogy vannak, akik használnak fogyasztó hatású szereket, amivel nincs is problémája, ő maga nem él ezzel a módszerrel.

Ne becsüljétek le azokat az embereket, akik szintén nagyon keményen dolgoznak azért, hogy visszakapják a testüket, ahogyan én is tettem – fejtette ki a színésznő. Hozzátette, hogy a munkába való visszatérés miatt kényszerült az egészségére és az edzésre összpontosítani, és szeretett volna jól érezni magát a bőrében, ezért kezdett el használni egy egészség- és fitneszalkalmazást.