A Centrál Színház jegyirodájának ideiglenes bezárása

A Centrál Színház bejelentette, hogy a nyári szünet idejére bezárja jegyirodáját, de online továbbra is vásárolhatóak jegyek a nyári előadásokra.

Az évad végeztével, amikor a színházak többsége már lezárta a szezont, a Centrál Színház is közzétette évadzáró híreit. A színház közösségi oldalán keresztül értesítette a közönséget, hogy Stohl András és Balsai Móni nyerte el az évad színésze és színésznője címet, amit a nézők szavazatai alapján ítéltek oda. Az elismerést Az ügynök halála című darab tapsrendjében vehették át.

A bejelentés szerint a jegyiroda június 17-től augusztus 22-éig tart zárva. A színház rajongói személyesen augusztus 27-től válthatnak ismét jegyet, addig azonban a Centrál Nyár szigligeti előadásaira, valamint a Molnár Ferenc által írt Delila és a Játék a kastélyban című vígjátékokra online lehet jegyet szerezni. A színház továbbá tájékoztatott arról is, hogy augusztus 23. és 25. között a Terézvárosi Fesztivál keretében kedvezményes jegyekkel és további információkkal várják az érdeklődőket az Andrássy úton felállított sátrukban. A nyári szünet utáni nyitásról és a szeptemberi műsorról a színház honlapján és Facebook-oldalán lehet tájékozódni. A bejegyzés végén a színház szép nyarat kívánt a nézőknek.