Koncertfilm készült a 35 éves Tankcsapdáról

Az idén 35 éves Tankcsapdáról készített koncertfilmet a Petőfi Kulturális Ügynökség popkulturális csatornája, a Hajógyár. A produkcióban a zenekar 18 dalát hallhatjuk, és betekintést nyerhetünk a zenészek koncert előtti felkészülésébe, valamint abba, hogyan élik meg a rajongók várakozását és a színpadra lépés pillanatait.

A koncertfilmben olyan ismert Tankcsapda-számok csendülnek fel, mint A világ posztol, Fiúk ölébe a lányok, Félre a tréfát, Nem hagylak el, továbbá az Adjon az ég, Örökké tart, Ez az a ház és a Mennyország tourist.

A PKÜ kommunikációjával foglalkozó ügynökség kedden az MTI-vel közölte, hogy a nézők a koncertfilmből megtudhatják, hogyan készülnek a zenészek a koncertekre, hogyan reagálnak arra, amikor a kezdésre várakozó tömeg a zenekar nevét skandálja, és miért mondják magukról azt, hogy „meghalni mennek a színpadra”.

A Tankcsapda-koncertfilmet bemutató Hajógyár csatorna korábban már készített exkluzív koncertfelvételeket más előadókkal is; 2022-ben a Carson Comával, 2023-ban pedig Azahriah-val.