"A magyar politikát nehéz ép lélekkel kibírni" – Karácsony Gergely háláját fejezte ki feleségének

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere szerint a magyar politikai élet nehézségei ellenére embernek maradni nagy kihívás, de ebben felesége jelentett számára nagy támogatást.

A Nemzeti Választási Bizottság ellenőrzése után péntek este kiderült, hogy Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte meg a főpolgármester-választást. Ennek ellenére Karácsony új választás kiírását szorgalmazza, mivel úgy véli, az egész választási folyamat manipulatív volt, tele politikai félrevezetésekkel, trükkökkel és lehallgatásokkal.

A nehéz időszakot követően Karácsony köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták, külön kiemelve feleségét, aki mellette állt és segített neki embernek maradni. Facebook-oldalán megosztott bejegyzésében így ír: "Rengeteg embernek tartozom hálával a támogatásért. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt, igencsak embert próbáló időkben támogatott. Egy valakinek azonban külön is meg kell köszönnöm: a feleségemnek." Karácsony hozzátette, hogy ha sikerült ép lélekkel kibírnia a politikát, azt felesége, Virág kifogyhatatlan szeretetének köszönheti.