Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatának vége

Jennifer Lopez, az amerikai énekesnő a legjobbat próbálja kihozni magából, miután elhagyta férjét, Ben Afflecket. A válás okáról annyit árult el, hogy nem tud többet tenni, és a helyzet nem javul, csak rosszabbodik.

Egy név nélküli zeneipari forrás a Daily Mail-nek nyilatkozva elárulta, hogy a 54 éves énekesnő fő oka, amiért elhagyta az 51 éves Ben Afflecket, az volt, hogy Affleck „mogorva és negatív” volt. Lopez úgy érezte, hogy már nem tud többet tenni a kapcsolat érdekében.

A forrás hozzátette: „Jennynek elege van, és tényleg próbálkozott, de a helyzet nem javul, hanem egyre rosszabb”. Jennifer Lopez jövőbeli terveiről is beszámolt a forrás, megemlítve, hogy az énekesnő újraindítja a This Is Me… című élő turnéját 2025 nyarán, amikorra 56 éves lesz. Az idei, júliusban kezdődő turnéját azonban lemondta, hogy időt szánhasson magára és „összeszedje magát”.

A forrás szerint Lopez izgatottan várja, hogy jövőre újra turnézhasson, amikor már magánélete is nyugodtabb lesz, és így ismét kapcsolatba léphet a rajongóival. A turnén a családját is magával kívánja vinni, és a lehető legtöbbet akarja kihozni ebből az időszakból.