Som Krisztián és Csonka Rebeka közös projektbe kezdtek

Som Krisztián zeneszerző és új párja, Csonka Rebeka közös projektbe fogtak, egy videoklip forgatásába kezdtek a producer új romantikus dalához. A szerelmesek közötti összhang szemmel látható, és a korkülönbség sem jelent akadályt a kapcsolatukban.

Balogh Edina tavaly októberben jelentette be, hogy elválik Som Krisztiántól, akivel 10 évig voltak házasok. A színésznő a Farm VIP után Szabó Simonnal alakított párkapcsolatot, míg Som Krisztián a 27 éves Csonka Rebekával, a 2019-es Magyarország Szépe verseny harmadik helyezettjével jött össze.

A zeneszerző és a modell kapcsolata annyira kibontakozott, hogy közös munkába kezdtek: egy videoklip forgatásába, amely a producer új szerelmes dalához készül. Som Krisztián a közösségi oldalán osztott meg egy romantikus képet, amelyen összefonódva láthatóak, és hozzátette: "Hamarosan új, romantikus dallal érkezem, ehhez forgattunk ma videoklipet." Csonka Rebeka is megosztott egy fotót, amin mosolyogva öleli párját hátulról, és mellékelte a következő szöveget: "Hálás vagyok, hogy elvezérelt hozzám az ég… Szeretlek!".

Som Krisztián hangsúlyozta, hogy új kapcsolata nem volt az oka korábbi házasságának a végének, hiszen Csonka Rebekával csak akkor ismerkedett meg, amikor már volt felesége elköltözött.