Baleset a Vámpírok bálja előadásán

A Vígszínházban vendégelőadásként bemutatott Vámpírok bálja pénteki előadásán nem csak egy színész, hanem a stáb egyik tagja is megsérült. Jegercsik Csaba, aki a díszletről zuhant le, már megműtötték, és a csuklótörésen kívül más baja nem történt.

A Blikk információi szerint a Vámpírok bálja előadásának csütörtöki próbáján történt egy baleset, amikor a stáb egyik tagja beleesett a zenekari árokba. Könyökét eltörte, lába megrándult, és egyelőre nem tud ráállni, de a hétvégi előadásokon már mankóval és gipszben dolgozott.

A PS Produkció hivatalos oldalán közölte, hogy Jegercsik Csaba, aki pénteken szenvedett balesetet, túl van a műtéten. A produkció részéről biztosították a sérült maximális támogatását, felajánlották a teljes kártalanítást és a rehabilitációban való segítségnyújtást. A baleset miatt kiesett jövedelmét is megtérítik, és gyors felgyógyulást kívánnak neki, visszavárva az őszi előadásokra.

A produkció azt is jelezte, hogy a baleset körülményeit és okait kivizsgálják, és megerősítik az előadás biztonsági és baleset megelőző intézkedéseit a hasonló esetek elkerülése érdekében. A PS Produkció egyelőre nem reagált a Blikk megkeresésére a háttérstáb tagjának balesetével kapcsolatban.

A rendőrség nyomozást indított a péntek esti baleset ügyében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába érkezett bejelentés alapján a XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói helyszíni szemlét folytattak, és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntett miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség keresi a baleset felelőseit, és a Blikknek a BRFK Kommunikációs Osztálya megerősítette, hogy vizsgálják az esetet.