Hihetetlen ajándékot kapott Lionel Messi

Lionel Messi és Lautaro Martínez két-két góllal járultak hozzá Argentína 4-1-es győzelméhez Guatemala ellen a barátságos mérkőzésen.

Az Egyesült Államokban, Landoverben megrendezett találkozón Guatemala egyetlen találatát Lisandro Martínez, a Manchester United középhátvédje szerezte, méghozzá saját kapujába. Messi a mérkőzés 12. percében élete talán legkönnyebb gólját lőtte, miután a tizenhatoson belül a guatemalai kapus egyszerűen odarúgta neki a labdát.

Az argentin válogatott, mint a világbajnokság címvédője, a Copa Americán Kanadával, Chilével és Peruval került azonos csoportba. A torna csütörtökön kezdődik. Lionel Scaloni szövetségi kapitány kihirdette a 26 fős keretét, amelyben helyet kapott Lionel Messi, aki karrierje második Copa América-sikeréért küzdhet. A keretből többek között kihagyta a Brighton fiatal tehetségét, Valentino Barcót, és Ángel Correa sem utazhat a tornára. Ángel Di María is bekerült a csapatba, aki a felkészülési időszakban megszerezte 31. gólját a nemzeti csapatban, így beérte az örökranglista ötödik helyén álló Gonzalo Higuaínt.

A Copa América 48. kiírását június 20. és július 14. között rendezik az Egyesült Államokban, a döntőt Miamiban, a Hard Rock Stadionban játsszák majd.

Az Indexen minden egy helyen megtalálható a labdarúgással kapcsolatban: meccsösszefoglalók, riportok, interjúk, podcastok, videók és érdekességek várják az olvasókat.

A portál Európa-bajnoki melléklete további tartalmakkal szolgál, beleértve a menetrendet, a csoportok állását, a játékoskereteket, a csapatleírásokat és a helyszíneket is. Az Index helyszíni tudósítói Németországból exkluzív tartalmakkal jelentkeznek.