Mr. Tutizós Balfasz és Mr. Csodaleső Balfasz megoldja a sportfogadás örök feladványát

A két évvel ezelőtti világbajnokság után terjedt el a hír, hogy egy szerencsés fogadó megduplázta a pénzét, mivel az összes meccsre a legkevésbé esélyes eredményre fogadott. A szerkesztőségünkben is többen próbálkozunk hasonló stratégiákkal, de a sikerekről nem számolunk be részletesen.

A kérdés, hogy vajon egy újabb nagy futballversenyen, mint az Európa-bajnokság, ismét működhet-e ez a módszer, vagy a meglepetésekkel teli szezon után a meccsek kiszámíthatóak lesznek-e. Ezt a tippjáték fogja eldönteni, amelyben két kollégánk, Zoli és János, különböző stratégiákat követve fogadnak az összes meccsre az Eb alatt.

A játékszabályok egyszerűek: minden nap délelőtt 10 órakor az adott nap meccseire fogadnak egy online fogadási oldalon, csak a végeredményre, 1,x,2-re. Képzeletben minden meccsre 500-500 forintot tesznek meg, és a fordulók végén beszámolnak az eredményekről.

Az esélyeket tekintve, az Eb kezdete előtt a legmagasabb szorzóval a német-skót meccs skót győzelmét lehetett megjátszani, míg a legkisebb szorzókat a portugálok és a spanyolok győzelmére kínálták. A magyar csapat győzelme a németek ellen a szorzók szerint az ötödik legkevésbé valószínű eredmény volt.

A nyitómeccs előtt a két guru, János és Zoli, megosztották tippjeiket. János a skótok győzelmére fogad, mivel úgy véli, minden sorozatnak vége szakad egyszer, míg Zoli a németek győzelmét tartja biztosnak, és arra bátorítja az olvasókat, hogy bízzanak a német sikerben.