Conor McGregor nem lép szorítóba a UFC 303-on

Az UFC sztárja, Conor McGregor sérülés miatt kénytelen kihagyni a június 29-i UFC 303-at, helyette a félnehézsúlyú bajnok, Alex Pereira léphet ringbe. Dana White, az UFC elnöke bejelentette, hogy McGregor nem fog évekre kiesni, mint korábbi lábsérülése esetében történt, de a sérülés részleteiről nem szolgáltatott információt.

McGregor, aki 2021 júliusa óta nem versenyzett a UFC-ben, egy súlyos lábsérülés miatt volt kénytelen hosszabb szünetet tartani. Azóta nem állt szorítóba, és most ismét kénytelen visszalépni egy kiemelt eseménytől.

A UFC 303 főmérkőzésén Alex Pereira veszi át McGregor helyét, és ő fog megküzdeni Jiri Procházkával. McGregor sérülésének pontos természetét nem hozták nyilvánosságra, és azt sem közölték, hogy mikor szenvedte el. Azonban úgy tűnik, hogy a sérülés nem okoz hosszú távú kiesést, és a sportoló Michael Chandler elleni mérkőzését későbbi időpontban pótolhatják.

McGregor a sérülése ellenére sem tétlenkedett: egy Netflix dokusorozat főszereplője lett, reklámjában szereplő kabalát ütött ki, ami sürgősségi ellátást igényelt, nemi erőszak vádjával szembesült, majd a kedélyek lecsillapodása után az Országúti diszkó újrafeldolgozásában kapott egy szerepet. Emellett tavaly decemberben negyedik gyermekének születése is boldog esemény volt a 35 éves sportoló számára.