Győzelem és sérülés: zajlik az élet a Magyarország Szépe táborában

Nem telt eseménytelenül a Magyarország Szépe verseny tábora Balatonfüreden, ahol Cseh Jázmin és Haszonics Dóra már biztosították helyüket a június 23-i döntőben, míg Horváth Alexandra sérülés ellenére is kitartott.

A Magyarország Szépe verseny táborában Balatonfüreden Cseh Jázmin nyerte el a Miss Fashion, míg Haszonics Dóra a Miss Sport alverseny győztese lett, így mindketten biztos résztvevői lesznek a június 23-án a Dunán megrendezésre kerülő döntőnek. Cseh Jázmin a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy nagyon boldog a győzelme miatt, és hogy a tábor hátralévő részében ez hatalmas megnyugvást jelent számára, hiszen így már van helye a top 16-ban.

Haszonics Dóra, aki több éves kézilabda múlttal rendelkezik, szobatársával, Jázminnal együtt örült a sikerüknek. Dóra elmondása szerint, bár már biztosította helyét a döntőben, továbbra is ugyanolyan alázattal és szorgalommal fog készülni, és reméli, hogy ezt a zsűri is észreveszi.

Sajnálatos módon a Miss Talent alverseny előtt Horváth Alexandra balesetet szenvedett, és megsérült a lába. Ennek ellenére, a bizonyítási vágytól hajtva, úgy döntött, hogy befáslizott lábbal is színpadra áll, és a tőle telhető legjobbat nyújtja. Alexandra a verseny során bokasérülést szenvedett, de a sportversenyt így is végigcsinálta, és a Miss Talenten is szeretett volna részt venni, ahol táncpartnerének köszönhetően, aki kifejezetten érte utazott, sikerült is előadnia a táncát. A fiatal szépség a versenytársaival is jól kijön, ami pozitív légkört teremthet a verseny során.