Nánási Pál kislánya, Mici lenyűgöző légtornamutatványát örökítette meg

Nánási Pál fotósként különleges pillanatot kapott lencsevégre, amint 11 éves kislánya, Mici légtornázik. Ördög Nóra és Nánási Pál lánya nemrégiben egy versenyen is bemutatta képességeit, és most nyaralásuk során is elkápráztatta édesapját.

Mici, aki a légtornát választotta sportágul, nemrégiben a Fővárosi Nagycirkuszban is megcsillogtatta tehetségét egy versenyen, és úgy tűnik, a nyaralások alatt sem pihen. Nánási Pál Instagramon osztotta meg a látványos képeket, amelyeken kislánya kézen állva mutatja be akrobatikus tudását. A napokban egy mólónál készült fotók is bizonyítják, hogy Mici tökéletes kézenállást tud bemutatni a stégen, a naplementében.

A büszke édesapa, Nánási Pál megjegyzése szerint nem tudja, hogy Mici ezt a tehetségét vajon kitől örökölte, hiszen ő maga biztosan nem adhatta át ezt a képességet. Az Instagramon közzétett bejegyzésben Nánási elismerően szól kislánya elképesztő mutatványairól, amelyek mindig elgondolkodtatják, hogy Mici vajon kire ütött. Posztjában Nánási Pál humorral vegyített csodálattal ír arról, hogy amikor Mici ilyen elképesztő mutatványt ráz ki a kisujjából, mindig elgondolkoznak, hogy vajon kire ütött ez a gyermek.