Korda György és felesége, Balázs Klári a magyar válogatottnak szurkolnak az Európa-bajnokságon

A Korda-házaspár nagy reményeket fűz a magyar labdarúgó-válogatott teljesítményéhez a közelgő 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságon, és izgatottan várják a mérkőzéseket.

A 2021-es év sikerei után idén ismét lehetősége nyílik a magyar válogatottnak, hogy megmutassa tudását az Európa-bajnokságon, melynek ezúttal Németország ad otthont. Korda György és felesége, Balázs Klári is szorosan követni fogják a csapat szereplését. Klári szerint a magyar csapat egyre jobb eredményeket ér el, de tudják, hogy az Európa-bajnokság nehéz kihívásokat tartogat, és bármi megtörténhet.

Korda György szerint van esélyük a magyaroknak, de ehhez szerencse is szükséges, mint mindenhez az életben. Az énekes különösen nagy örömöt lel a magyar gólokban, amelyeknél nem tudja visszatartani az ordítozást, ami gyakran a feleségét is a másik szobába űzi, a kutyáik pedig zavarba jönnek.

A Korda-házaspár az Eb-időszak alatt számos koncerttel és fellépéssel lesz elfoglalva, így előfordulhat, hogy néhány meccset csak az autóban tudnak majd követni, vagy később értesülnek az eredményekről. Mindazonáltal Korda György szerint már az is óriási dolog, hogy a magyar válogatott kijutott a versenyre, és bízik a csapat sikerében. Korda elmondta, hogy nagyon szurkolnak Szoboszlaiéknak, és úgy véli, van sanszuk, de mint mondja, szerencse is kell hozzá, mint mindenhez az életben. Nagyon kíváncsiak és drukkolnak a válogatottnak, hogy nagy sikereket érjenek el.