Elvitelre #69: Magyar az Łrben, az űr Erdélyben, egy élet a lelátón

Elvitelre – a HVG hetilapos és hvg360-as tartalmakból összeállított hétzáró podcast, melyben a magyar űrsikerek, az erdélyi mítoszok és az MTK-rajongás témái kerülnek fókuszba.

Az Elvitelre podcast legújabb epizódjában a magyar űrkutatás eredményei, az erdélyi tájakon élő legendák és a futballszurkolók mindennapjai szerepelnek. A műsor a HVG hetilap és a hvg360 online platform legérdekesebb cikkeit gyűjti össze, így Önnek csupán el kell indítania a háttérben, és máris élvezheti a szerzők írásait. A podcast célja, hogy a hallgatók megismerhessék a hét legfontosabb történéseit és érdekességeit.

A hvg.hu által készített Elvitelre podcast a hétvége ideális kísérője lehet azok számára, akik szeretnék követni a legfrissebb híreket és izgalmas történeteket. A hallgatók a legnépszerűbb podcast platformokon – mint a Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud és YouTube – érhetik el a műsort, vagy feliratkozhatnak a podcast csatornájára a Spotify, Apple Podcasts és Google Podcasts szolgáltatásokon keresztül.