Tokár Tamás és Kadarkai Endre az ATV új műsorvezetői

Az ATV bejelentette, hogy Tokár Tamás és Kadarkai Endre is csatlakozik a csatorna műsorvezetői gárdájához. Tokár Tamás a Start és Start+ műsorokban fog látható lenni, míg Kadarkai Endre egy új heti műsorral, A nagy dilemmával debütál.

Tokár Tamás, aki korábban az RTL Fókusz című műsorának volt az egyik házigazdája, július 15-től csatlakozik az ATV reggeli műsorainak állandó műsorvezetői közé. A Start műsorban február óta egy műsorvezetővel kevesebben dolgoztak, miután Somos András élő adásban tett megjegyzése miatt felfüggesztették a televíziós tevékenységét. Somos András az ATV Szigorlat című műsorának február 20-i adásában, amelyben Márki-Zay Péter volt a vendég, azt mondta: Kaleta Gábor nem pedofil, az, hogy „olyan képeket nézegetett, amelyeken kiskorúak szerepelnek, nem pedofil bűncselekmény”. A műsorvezető ellen fegyelmi eljárás indult, és ő bejelentette, hogy felhagy a tévézéssel. Tokár Tamás Krug Emília, Köböl Anita és Bodacz Balázs mellé csatlakozik, mint állandó műsorvezető.

Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd elmondta, hogy a férfi műsorvezetők pótlását hosszabb ideig házon belül, ideiglenesen oldották meg, és köszönetet mondott Rónai Egonnak és Szlazsánszky Ferencnek a helyettesítésért. Hozzátette, hogy hosszas keresés után Tokár Tamásban találták meg a megfelelő személyt, aki hamar meggyőzte őket, így júliustól teljessé válik a reggeli csapat.

Kadarkai Endre, aki a talkshow műfajban generációja egyik legjobb és legelismertebb képviselője, augusztus végén debütál az ATV-n A nagy dilemma című új heti műsorával. A műsorban két-két sztárvendég érkezik, akik morális, társadalmi és kulturális kérdésekre, állításokra reagálhatnak négyféle módon: „nagyon egyetért, egyetért, nem ért egyet, nagyon nem ért egyet”.

A csatorna közleménye szerint mindkét műsorvezető jelentős tapasztalattal rendelkezik, és várhatóan új színt hoznak az ATV műsorkínálatába. Az idei őszi szezonban ismert műsorvezetőkkel és új műsorokkal erősítenek, így a nézők egész nyáron láthatják majd a Start, az Egyenes beszéd, a Fórum, az Aktuál és a Civil a pályán hírműsorokat, továbbá augusztus végén kerül adásba A nagy dilemma című heti műsor.