Magyar Péter bejelentkezett Azahriah harmadik koncertjéről is

A Tisza Párt aktivistái Azahriah harmadik Puskás Arénában tartott koncertjén gyűjtöttek aláírásokat, Magyar Péter alelnök pedig személyesen is megjelent az eseményen.

Azahriah koncertjei körül kialakult politikai aktivitás nem újdonság, hiszen a Tisza Párt aktivistái az E kaputól nem messze és az A kapu körül aláírásgyűjtő standokkal várták a rajongókat. Magyar Péter, a párt alelnöke, aki korábban a Telexnek és az ATV-nek nyilatkozott, a koncerten Rost Andreával fotózkodott, aki nemrégiben reagált Miklósa Erika kritikájára, miszerint elveszítette volna a reputációját egy politikai eseményen való részvétellel.

Azahriah korábban kifejtette, hogy koncertjeit szeretné politikától mentesen tartani, hangsúlyozva, hogy szeretne valami olyat teremteni, ami felülkerekedik az ideológiákon, és nem a gyűlöletre épít. A harmadik koncert előtt a rajongók többsége pozitívan nyilatkozott a zenész politikai kérdésekben való visszafogottságáról.

A vasárnapi koncerten jelen volt David Pressman amerikai nagykövet is, aki korábban egy közös vacsorán vett részt Azahriah-val. Pressman elismerően nyilatkozott a zenész tehetségéről és a koncert atmoszférájáról.

A Tisza Párt nem az első politikai szervezet, amely kihasználja a nagykoncertek adta lehetőségeket: korábban a Momentum is hasonló módon gyűjtött aláírásokat egy Wellhello koncerten.

Azahriah Puskás Arénában tartott koncertsorozatának első két napjáról korábbi cikkeinkben számoltunk be, a harmadik nap eseményeit és a koncertsorozat tanulságait pedig egy külön After+-adásban fogjuk megvitatni.