Schobert Norbi és a katonai múltidézés

Rubint Réka a honvédelem napján lépett fel, ami alkalmat adott Schobert Norbi számára, hogy megemlékezzen sorkatonai éveiről és rendőri pályafutásáról.

Rubint Réka a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség által szervezett honvédelem napján vett részt vendégként a Bálnában. Az eseményre Schobert Norbi is elkísérte feleségét, ahol katonákkal készített fotókat, majd Instagram-oldalán osztott meg emlékeket korábbi éveiről.

Norbi a közösségi médiában tiszteletét fejezte ki a honvédség és a katonák iránt, emlékeztetve arra, hogy ő maga is szolgált egy évet sorkatonaként. Emlékeiben megosztotta, hogy rendőr őrmesterként kezdte pályafutását, majd nyolc év szolgálat után, századosi rangban, az aerobiknak szentelte minden idejét. A fitneszguru a Budapesti Rendőr Szakközépiskolában töltött időszakáról is mesélt, ahol az ORFK testnevelési és kiképzési szakcsoportvezetőjeként dolgozott, többek között intézkedés módszertant, önvédelmet, lőkiképzést és fizikai kiképzést oktatva.

Schobert Norbi bejegyzésében egy katonai jármű mellett pózoló Rubint Réka képét is megosztotta, amely szintén az említett honvédelmi napon készült. A fitneszguru felesége, Rubint Réka a Blikknek adott interjúban kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy egyetlen dolgot sajnál az életében, mégpedig azt, hogy Norbi unszolása ellenére sem vállalt negyedik gyermeket.

Norbi Instagram-bejegyzésében azt is elárulta, hogy miért tölti el nosztalgiával, ha egyenruhások közé kerül. Egyrészt ahhoz a generációhoz tartozik, akik idejében még volt kötelező katonai szolgálat, és ő is eltöltött egy évet sorkatonaként, másrészt egyenruhásként, rendőr őrmesterként kezdte a pályafutását. "Rég volt. Szép volt" - írta bejegyzésében, amiben a honvédelmi napon készült képeket is láthatunk róla és Rékáról.