Kovász katasztrófa: "nemzetbiztonsági fenyegetést" jelent

Egy nő pánikba esett, amikor a kovásza "önálló életre" kelt, és attól tartott, hogy "elfoglalja az otthonát". A közösségi médiában megosztott vicces bejegyzésében a kovászt "nemzetbiztonsági fenyegetésnek" nevezte.

A Mirror szerint a nő, aki a közösségi médiában @ravenscimaven néven szerepel, egy új receptet próbált ki, amelynek eredményeképpen a kovász "robbant ki" a zárt üvegből. A kovász gyors terjedése miatt segítséget kért az X-en, amely korábban Twitter néven volt ismert.

A nő úgy érezte, mintha egy robbanás előtt álló gránáttal lenne dolga, és viccet csinált a helyzetből. Azt írta, hogy a kovász "nem a szorongásos problémákkal küzdő emberek hobbija" és megjegyezte, hogy "ráhívja a rendőrséget a kovászra", mivel az "nemzetbiztonsági fenyegetést" jelent.

A helyzetet humorral kezelve beszélt a kovászhoz, felszólítva azt, hogy "ne foglalja el az otthonát", de ez nem hozott eredményt. Végül beismerte, hogy "a konyha most hozzá tartozik". Annak ellenére, hogy nem akarta a kovászt veszendőbe engedni, "hajnali 1-kor" kenyeret sütni kezdett, de aggódott, hogy a teljes adagot nem tudja eltüntetni, és másnapra a kovász "kitölti majd az egész konyhát".