Emlékeztető: Egy évvel ezelőtti események

Egy évvel ezelőtt számos érdekes esemény kapta meg olvasóink figyelmét. Ezek között szerepelt egy brit házaspár, akik álmaik otthonát vásárolták meg, egy nembejelentő buli felvétele, egy illinoisi bárpultos vitája, az Európai Parlament küldöttségének budapesti látogatása, valamint egy AI-kísérlet az ideális emberi megjelenésről.

Egy évvel ezelőtt egy brit házaspár vásárolt egy házat másfélmillió fontért, ami akkoriban közel 650 millió forintnak felelt meg. Azonban az új tulajdonosok hamarosan rájöttek, hogy az otthon nem olyan tökéletes, mint várták, mivel az eladó szinte minden mozdíthatót magával vitt.

A közösségi médiában nagy érdeklődést váltott ki egy gender reveal party videója. Ezen egy anya nem tudta visszafogni az érzéseit, amikor megtudta, hogy lánya születik.

Egy illinoisi bárpultos videója is felkavarta az internetet, ahol a vendéglátó nagy hangon követelt a vendégektől negyven százalék borravalót.

Az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságának küldöttsége Budapestre látogatott, hogy felmérje az uniós támogatások felhasználását Magyarországon. Daniel Freund, a küldöttség egyik tagja, a látogatást csalódást keltőnek és kijózanítónak ítélte meg.

Végül, de nem utolsósorban, a Bulimia Project csapata három mesterséges intelligencia programot "felkért", hogy generáljanak képeket az ideális női és férfi megjelenésről.