Osváth Zsolt új lángosozója nyílt meg a fővárosban

A VII. kerületi Wesselényi utcában nagy érdeklődés mellett nyitotta meg kapuit Osváth Zsolt legújabb vállalkozása, a Nagyi Lángos. Az influenszer által alapított étteremben széles választékban kínálnak hagyományos és különleges lángosokat, valamint egyéb magyaros fogásokat.

A Blikk beszámolója szerint Osváth Zsolt, aki korábban eltűntnek tűnt a nyilvánosság elől, valójában egy új vállalkozáson dolgozott a háttérben. A tartalomgyártó és vállalkozó a közösségi médián keresztül jelentette be, hogy megvalósította régi álmát és megnyitotta a Nagyi Lángost.

Az étteremtulajdonos három évvel ezelőtt már nyitott egy éttermet Zsenyei Patrikkal, a Unicorn Bistrót, és most a Wesselényi utca 30. szám alatt hozták létre autentikus, kézműves lángosozójukat. A megnyitón már délelőtt 11 órától várták a vendégeket, és az első 100 sajtos-tejfölös lángost ingyen kínálták, ezt követően pedig egész nap féláron lehetett fogyasztani a lángosokat.

A Nagyi Lángos kínálatában a klasszikus lángosok mellett töltött és édes változatok is megtalálhatóak. A vendégek választhatnak a sima, sajtos-tejfölös, vegán, ragus, kolbászos, sonkás és baconos lángosok közül. Emellett lecsó, leves, palacsinta, házi szörpök, pálinkák és kézműves sörök is szerepelnek az étlapon, ahol minden feltét magyar kistermelőktől származik.

Osváth Zsolt a Szeretlek Magyarországnak elmondta, hogy bár a Wesselényi utcában sok külföldi turista fordul meg, céljuk nem a turisták lehúzása, hanem hogy valódi magyar ízeket kínáljanak nekik. A TikTok-oldalon közzétett videóból pedig kiderül, hogy a lángosozóban a sima lángos 1190 forintba, a sajtos-tejfölös 1790 forintba, a kolbászos/sonkás/baconös változatok 2490 forintba, a ragus lángos 3490 forintba, két darab nutellás palacsinta 1690 forintba, míg a házi szörp 4 deciliterje 890 forintba kerül.