Eleven végleg felnőtt: férjhez ment Millie Bobby Brown

Titokban összeházasodott a Stranger Things sorozattal 12 évesen ismertté vált Millie Bobby Brown és Jon Bon Jovi modellként dolgozó fia, Jake Bongiovi – számolt be róla a The Sun és az Independent.

A ma már 20 éves Brown és nála két évvel idősebb Bongiovi esküvőjének pontos amerikai helyszíne nem ismert, de a ceremónia állítólag meghitt és visszafogott volt, ahol a pár szülei is részt vettek, beleértve a zenész Jon Bon Jovi-t és feleségét, Dorothea Bongiovi-t.

A fiatal pár 2021 óta alkot egy párt, kapcsolatukat az Instagramon kezdték, ahol először barátság, majd szerelem szövődött közöttük. Brown 2023 áprilisában, egy fekete-fehér fotó közzétételével jelentette be az eljegyzésüket, amikor 19 éves volt. Az Index először még 2021 júniusában számolt be Bobby Brown és Bongiovi románcáról, és bár sokan azt hitték, hogy a kapcsolat nem tart sokáig, a fiatalok közel két évvel azután, hogy felvállalták kapcsolatukat, hivatalosan is összeházasodtak.

A zárt körű szertartáson meglehetősen kevesen voltak jelen, a családtagokon felül csak néhány közeli barát kapott meghívást az esküvőre. A pár pénteken mutatkozott először nyilvánosan az esküvő óta, beszámolók szerint fesztelenül mutogatták a gyűrűiket az összesereglett fotósoknak.

Az Independent információi szerint a szűkkörű esküvőt még idén nagy lakodalom követi majd.

Millie Bobby Brown karrierje a Netflixen debütált Stranger Things című sci-fi sorozatban indult, ahol Eleven, azaz Tizenegy, a szuperképességekkel rendelkező fiús lány szerepét játszotta. A színésznőt ezután több szakmai díjra is jelölték, többek között két Primetime Emmy-díjra a legjobb női mellékszereplő drámasorozatban kategóriában, valamint két Screen Actors Guild-díjra a legjobb színésznő televíziós drámasorozatban kategóriában.