Vastag Csaba és Domján Evelin első házassági évfordulójukat ünneplik

Egy évvel ezelőtt kötöttek házasságot Vastag Csaba és Domján Evelin, akik az évfordulójukat egy közösségi média bejegyzéssel ünnepelték meg.

Vastag Csaba énekes és felesége, Domján Evelin egy éve mondták ki az "igent" egymásnak, és e jeles alkalomból Evelin egy Instagram-posztban osztotta meg gondolatait és érzéseit a házasságukról. A posztban Evelin arról írt, hogy az elmúlt év során sokat fejlődött a kapcsolatuk, és hogy még jobban szeretik egymást, mint valaha. "Egy éve ezen a napon mondtuk ki a legfontosabb szót… Igen. Igent mondtunk a közös útra, a jövőre, és az újjászületésünkre. Divatos, de valótlan állítás az, hogy azóta semmi sem változott… Sok mindent megéltünk együtt, sokat fejlődtünk, és tanultunk… Tanultunk magunkról, egymásról és a körülöttünk levő világról. Mindezekkel együtt, ezek hatására és ellenére még jobban szeretjük egymást mint valaha, és összetartozóbbak vagyunk mint bárki és bármi. Boldog 1. Házassági Évfordulót Szerelmem❤️" – írta Domján Evelin az Instagramon megosztott üzenetében.

A bejegyzésben Evelin arra is kitért, hogy a közös életük során sok új tapasztalatot szereztek, és ezek hatására még inkább összetartozónak érzik magukat. Az üzenetet egy szeretetteljes zárással fejezte be, boldog házassági évfordulót kívánva férjének.