Emlékeztető: Egy évvel ezelőtti események

Egy évvel ezelőtt számos figyelemre méltó esemény történt, amelyek közül néhány különösen megfogta olvasóink figyelmét.

Tavaly májusban olvasóinkat egy szokatlan történet kötötte le, amely egy örökbefogadott ukrán kislányról szólt, aki valójában egy huszonéves nő volt, és akinek életéről dokumentumfilm is készült.

Egy amerikai hegedűművész számára is emlékezetes volt ez az időszak, ugyanis koncertje közben elszakadt a vonója, amit már húsz éve használt több ezerszer fellépése során. Az esetről készült videó, és a művész a történteket visszatekintve örömteli spontaneitásként értékelte.

Pontosan egy évvel ezelőtt a közismert Vágó István váratlanul elhunyt, és halálának körülményeiről a műsorvezető özvegye tájékoztatta a nyilvánosságot.

Az olvasók érdeklődését továbbá felkeltette egy ápoló beszámolója, aki a haldoklók legnagyobb bánatáról mesélt. A New Orleans-i nő öt tanácsot sorolt fel, amelyek segíthetnek könnyebbé tenni az élet végső szakaszát.

Végül, de nem utolsósorban, a Bognár család is a figyelem középpontjába került, amikor csődeljárás alá vont cégeik vagyonát árverésre bocsátották, többek között egy 40 millió forint értékű Audival, 882 ezer liter borral és több száz üveg Ági Szörppel együtt.