Gyászol Tóth Gabi párja

Fájdalmas veszteség érte Papp Máté Bencét, aki egy közeli barátját gyászolja. Egy megható videóval emlékezik meg az elhunytról.

Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes alapító tagja és Tóth Gabi párja, egy számára fontos személy elvesztésének fájdalmát éli át. A táncos korábban arról beszélt, hogy kapcsolatuk Gabival munkakapcsolatból szerelemmé mélyült, amikor rájöttek, mennyire jól értik egymást és milyen erős a közöttük lévő kémia. Papp Máté Bence most egy újabb tragédiával szembesült, hiszen egy barátját veszítette el, akiről egy Instagram-történetben emlékezett meg.

A profi táncos korábban már átélt egy mély tragédiát, amikor három barátját veszítette el egy autóbalesetben. Ezt az eseményt nehezen tudta feldolgozni, és mint elmondta, hetekig nem ismert magára a gyász miatt.

"Talán a leginkább fájó az a barátaimnak az elvesztése volt. Három barátom halt meg egy autóbalesetben, és ez nagyon kellemetlen volt. Utána jó egy pár hétig nem is ismertem magamra. A nappaliban ültem, és szorítottam a szőnyeget és zokogtam" - idézte fel a fájdalmas emlékeket.

A mostani veszteség kapcsán Papp Máté Bence megosztott egy videót az elhunyt barátjáról, és megható szavakkal búcsúzott tőle: "Köszönöm, hogy ismerhettelek kedves kollégám, barátom. Remélem, már a Mennyekben vagy. Rendíthetetlen hited és jókedvűséged az élettel szemben mindig útmutató példa lesz az életemben. Örülök, hogy anno végül megcsináltuk ezt a kis felvezetőt az osztályodnak". Az emlékezés és a megosztott videó a barátjukhoz fűződő szoros kapcsolatot és a közös emlékeket tükrözi.