GEN Z Fest: A fiatal vállalkozók mentorprogramja

A Portfolio Csoport által szervezett GEN Z Fest keretében a fiatal vállalkozók most először kaphatnak személyre szabott tanácsokat sikeres üzletemberektől a "Delfinek között" programban. A jelentkezési határidő ma éjfélkor jár le.

A GEN Z Fest-en harmadik alkalommal ad lehetőséget a Z generáció tagjainak, hogy vállalkozói ötleteiket megvalósítsák. A "Delfinek között" programban a résztvevők egy negyedórás pitch keretében mutathatják be üzleti tervüket, majd a mentorok – Fränk Barbara, Jendrolovics Máté és Sárospataki Albert – segítségével dolgozhatják ki a további stratégiát.

A program célja, hogy a 18 és 28 év közötti fiatal vállalkozók, akiknek van egy üzleti ötletük, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá a megvalósításhoz, vagy már elindították vállalkozásukat, de problémákba ütköztek, szakértői tanácsokat kapjanak.

A mentorok bemutatása:

  • Fränk Barbara, a Compact TV vezető producere, aki a kereskedelmi televíziók nagy műsoraiban szerzett tapasztalatokkal rendelkezik.
  • Jendrolovics Máté, az Intuitech vezérigazgatója, korábban a Boston Consulting Group stratégiai tanácsadójaként tevékenykedett.
  • Sárospataki Albert, a Billingo online számlázó alapítója és vezérigazgatója, aki a cégét a magyar B2B szektor egyik meghatározó szereplőjévé fejlesztette.

A pitch után a mentorok olyan területeken nyújtanak segítséget, mint a brandépítés, folyamatmenedzsment, vállalkozásépítés, kommunikáció és marketingstratégia. A jelentkezési határidő ma éjfélkor lejár, így aki szeretne részt venni a programban, annak sietnie kell.