Dobos Evelin hamarosan férjhez megy

A Keresztanyu sorozat színésznője, Dobos Evelin még az idei nyáron hozzá megy szerelméhez, Kovács Dániel Richárdhoz. A thaiföldi lánykérés után egy vidéki, háromnapos esküvőt terveznek, amely nem követi a hagyományos magyaros lakodalom szokásait.

Dobos Evelin, aki korábban nem vágyott klasszikus esküvőre, mostanra megtalálta a kedvét a szervezéshez. A színésznő a Blikknek elárulta, hogy az esküvőjük inkább a modern vonalat követi majd, például nem lesz vőfély, helyette ceremóniamester fogja vezényelni az eseményeket, és a zenét DJ szolgáltatja.

A Keresztanyu sztárja hozzátette, hogy koszorúslányok nélkül készül az esküvőre, mivel rokonai és barátnői közül szinte mindenki házas, ami miatt a csokordobás is kérdésessé vált. Ennek ellenére Evelin nyugodtan készül a nagy napra és a következő nászútra.

Dobos Evelin megosztotta, hogy nem érzi stresszesnek az esküvői előkészületeket, még a ruhaválasztást sem. Az esküvőre három különböző ruhát választott: egy vendégváró, egy menyecske és az esküvői ruha lesz a repertoárban. Párja, Dániel sejti, milyen stílusban keresgélte a ruhákat, és mivel eleinte bizonytalan volt Evelin abban, hogy mi tetszene a vőlegényének, együtt kezdték el nézegetni a ruhaképeket. Dániel még az első próbáról is kapott fotókat, de csak azokról a ruhákról, amelyeket Evelin határozottan elutasított.