Eva Longoria melltartó nélkül tündökölt Cannes-ban, a fesztivált bombafenyegetés árnyékolta be

Eva Longoria igazi istennőként vonult végig a Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, ahol a színésznő egy hasig kivágott, strasszokkal kirakott, rózsaszín, sellő fazonú ruhában káprázatosan festett.

A Cannes-i filmfesztivál minden évben a filmipar egyik legkiemelkedőbb eseménye, ahol a nemzetközi sztárparádé során a filmcsillagok szebbnél szebb ruhákban vonulnak végig. A merész ruhaköltemények gyakran kevés teret hagynak az emberek fantáziájának, és idén Eva Longoria volt az, aki minden figyelmet magára vonzott. A Született feleségek sztárja, aki 49 évesen is bomba formában van, egy nyitott hátú, testhez tapadó összeállításban jelent meg, ami alatt melltartó nélkül, formás alakját és óriási melleit kiemelve tündökölt.

A filmfesztivál, melyet május 14-25. között rendeztek meg, nem csak a versenyprogramok díjainak kiosztása miatt került a figyelem középpontjába, hanem mert olyan neves személyiségek, mint Meryl Streep és George Lucas is tiszteletbeli Arany Pálmát vehettek át. Az esemény azonban nem múlt el zavartalanul, hiszen egy gazdátlan hátizsák miatt bombafenyegetés gyanúja merült fel, ami miatt rövid időre lezárták a fesztiválpalota előtti La Croisette utca egy részét. A bombafenyegetésekre szakosodott csapatok átvizsgálták a hátizsákot, és miután eloszlatták az aggodalmakat, helyi idő szerint 10 perccel délután 3 óra után ismét megnyitották az érintett területet, valamint a fesztiválpalota bejáratát is.

Eva Longoria a Kinds Of Kindness című film premierjére érkezett, melynek főszereplői Emma Stone és Joe Alwyn. A színésznő megjelenése olyan hatást gyakorolt a jelenlévőkre, hogy szinte köpni-nyelni nem tudtak. Nem meglepő, hogy a barna szépség iránt a mai napig óriási az érdeklődés, hiszen az eseményen igazi istennőként ragyogott. Az idei fesztivált fokozott biztonsági intézkedések mellett rendezték meg, a látogatók táskáját átnézik, belépéskor fémdetektor-kapukon kell áthaladni, az utcákon pedig katonák járőröznek, és speciális mesterséges intelligenciával ellátott rendszerekkel védik a világsztárokat.