Varga Viktor a szabadságról és gyermekkorról

Varga Viktor énekes a gyermekkori megpróbáltatásairól, a szabadság kereséséről és a szakítás utáni életéről beszélt két különböző interjúban.

Varga Viktor a Frizbi című műsorban Hajdú Péter vendégeként mesélt arról, hogy gyermekkorában milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. Az énekes elmondta, hogy iskolás évei alatt gyakran érezte magát kiközösítettnek, ami miatt meg kellett tanulnia védekezni. "Állandóan belenyomták a fejemet a vécébe, meg kellett tanulnom verekedni, lerúgni a nyolcadikosok fejét" – idézte fel Varga a múltat. Az énekes azt is hozzátette, hogy a magyar emberek gyakran nem fogadják el azokat, akik különböznek tőlük, és ezért őt is gyakran bélyegezték meg.

Varga Viktor arról is beszélt, hogy fiatal felnőttként milyen extrém módon fejezte ki önmagát. "Egy kendőben, félmeztelenül, szigetelőszalaggal leragasztott mellbimbókkal, mellkasán 'nem vagyok őrült, csak szarok rátok' felirattal, mezítláb mászkált a plázákban" – emlékezett vissza az énekes. Hajdú Péter megjegyzéseire reagálva Varga Viktor kiemelte, hogy a zsenialitás és az őrültség között csak hajszálvékony a különbség.

Egy másik interjúban, amelyet a Metropolnak adott, Varga Viktor az apaság kérdéséről is beszélt. Az énekes elárulta, hogy bár mostanában foglalkoztatja a gyerekvállalás gondolata, úgy érzi, nem illene hozzá egy olyan pár, aki végigkísérné ezen az "életnek hívott nagy utazáson". Varga Viktor szerint ő egy szabad madár, aki nem arra született, hogy egyetlen nő mellett élje le az életét. Az énekes hozzátette, hogy a társadalomtól kapott kihívásnak tekinti, hogy megmutassa, milyen a korlátlan és határtalan szabadság.

A szakítás után Varga Viktor és korábbi párja, Zsembera Liliána, akivel összesen 4 éven keresztül alkottak egy párt, júniusban mondtak végleg búcsút egymásnak. A híresség oldalán a napokban feltűnt egy új lány, azonban az új szerelemmel kapcsolatos pletykákat Varga Viktor annyival oszlatta el, hogy szerinte ő nem arra született, hogy egy nő mellett éljen. A 36 éves, vitézzé avatott énekes az élet minden területén igyekszik feszegeti a normákat, és minél szabadabban élni. Állítása szerint az évek múlásával pedig ezt egyre könnyebben teszi: nemrég arról vallott, hogy egyre kevesebbszer hord ruhát. Azonban nem csak az öltözködés esetében mutatkozik meg szabadelvű gondolkodása, hanem a szerelemben is hasonló elveket vall.

Az énekest a Metropol kérdezte Kalmár Lizáról, aki Marics Petivel forgatott a Varga Viktor otthonában, a jurtában. Bár csak egy munkakapcsolatról volt szó, az énekes több képet is közzétett a lányról, és a különleges szépségére is felhívta a figyelmet. Azonban Viktor az esetleges romantikus közeledésről szóló hírekre csak ennyivel reagált: "Szabad madár és pillangó is vagyok. Én nem arra születtem, hogy egyetlen nő mellett éljem le az életemet."

Varga Viktor kiemelte, hogy az idő múlása sem rémíti meg, annak ellenére, hogy mostanában egyre inkább érzi azt, hogy szeretne majd édesapa lenni. „Hogy gondolok-e arra, mi lesz velem idősebb koromra, ha addig nem nevezek ki senkit az örök, egyetlen igazinak? Egyáltalán nem, de még most sem, hogy direktbe kérdezed. Ha édesapámra nézek, akkor joggal remélhetem, hogy az idő majd nem vénít el végletesen, csak a tapasztalatot adja hozzá az életemhez. Ez a fajta életstílus, vagy inkább szabadságra való képesség és ez lebontja a megváltoztathatatlantól való félelmeket. Ami viszont mostanában foglalkoztat, az a gyermekvállalás kérdése. Azt hiszem, eljön majd az idő, amikor lesz egy gyerekem. Hogy ehhez illenék egy olyan pár, aki velem tart ezen az életnek hívott nagy utazáson? Szerintem nem…” – mondta az énekes.

: Frizbi című műsor előzetese : Metropol interjú Varga Viktorral : Metropol interjú Varga Viktorral a szakítás után