Vitányi Judit a jegyessége felbontásáról beszélt

Vitányi Judit, a Tények műsorvezetője, egy divateseményen beszélt a Blikknek arról, hogyan próbálja feldolgozni a szakítást vőlegényével, Péterrel, akivel közel három évig voltak jegyben.

Április elején vált ismertté, hogy Vitányi Judit és vőlegénye, Péter útjaikat elválasztották. A műsorvezető a Blikknek adott interjúban elmondta, hogy a szakítás feldolgozása még mindig tart, és munkaterápiával igyekszik túllendülni a nehéz időszakon. Vitányi elárulta, hogy a nyarat munkával tölti, utazást pedig nem tervez.

A beszélgetés során Vitányi szóba hozta egészségügyi problémáit is, mint a pajzsmirigy gondok és az endometriózis, amelyek miatt változtatnia kellett az életmódján. A műsorvezető hangsúlyozta, hogy az egészségének megőrzése érdekében heti 3-4 alkalommal edz, és nagyon odafigyel az étkezésére. Alkoholt nem fogyaszt, cukrot kerül, bár a liszt fogyasztására kevésbé figyel, inkább a teljes kiőrlésű termékeket részesíti előnyben. Különösen az endometriózis miatt tartja fontosnak a cukor elkerülését, de időnként gyümölcsökkel megenged magának némi kényeztetést.

Vitányi megosztotta azt is, hogy korábban műtét is szóba került a betegsége miatt, de az egészséges életmódra való áttérés annyira jótékony hatással volt rá, hogy orvosa azt javasolta, amíg a tünetek kezelhetőek és nincs szükség operációra, addig ne vállaljon felesleges kockázatot.

A Tények műsorvezetője most először szólalt meg a szakításról, és elárulta, hogy egyre jobban van, de tény, hogy a jegyesség felbontásának és a kapcsolat végének a feldolgozása még folyamatban van. „Ez egy friss dolog. Próbálok túlélni, elfoglalni magam és sokat dolgozni, a munkaterápiát alkalmazom. A nagyszerű kollégáim segítségével bőven lesz feladatom a nyárra, ezért most utazást sem tervezek” – árulta el a tévés Demeter Richárd divatbemutatóján, hozzátéve, hogy szerettei segítségével próbál átlendülni ezen az időszakon. „A család és a barátok mellettem vannak, mindig azon vannak, hogy jól érezzem magam és én is ezt szeretném. Jó lenne, ha minél előbb túl tudnám magam tenni a történteken. Mindent megteszek ezért”.