Ördög Nóra kalandjai az Ázsia Expressz forgatásán

Ördög Nóra megosztotta közösségi oldalán az Ázsia Expressz forgatásának utolsó napját bemutató videót, amelyben a műsorvezető regenerálódását és a Taipei 101 tetejére történő feljutását is láthatjuk.

Egy héttel ezelőtt tértek haza az Ázsia Expressz forgatásáról, és Ördög Nóra most újabb videót tett közzé, amelyben a forgatás kulisszatitkait is megmutatja. A műsorvezető a közösségi médiában osztotta meg gondolatait és élményeit: "Éppen egy héttel ezelőtt értünk haza az @azsiaexpressztv2 forgatásáról. Ezzel az utolsó kis szösszenettel tartoztam még - leginkább magamnak, hogy lekerekedjen a történet. Hosszú volt? Igen. Olykor nehéz volt? Igen. Holnap újrakezdeném? Igen! Ezzel a csapattal és a családom támogatásával bármikor!" - írta a videó mellé.

A felvételen látható, ahogy a világ egyik leggyorsabb liftjével felmennek a Taipei 101 tetejére, amely egykor a világ legmagasabb épülete volt. A videóban az utolsó forgatási nap eseményei is megörökítésre kerültek, beleértve azt is, amint Ördög Nóra a reggeli órákban készülődik a napra. Az állapotából ítélve a műsorvezetőt megviselte a forgatás, hiszen szemmel láthatóan fáradtan ébredt.