Trokán Nóra és a sorsfordító találkozás

Trokán Nóra a A tanár című sorozat forgatásán ismerte meg jövendőbeli férjét, és a közös munka nemcsak szakmai, hanem személyes értelemben is meghatározó volt számára.

Az Adom a napom csütörtöki adásában Geszti Péter vendégeként Trokán Nóra mesélt arról, hogy a magyar és nemzetközi produkciókban egyaránt tevékenykedő színésznőként hogyan találkozott későbbi férjével. "A legutolsó hosszabb, nagyobb lélegzetű dolgom az RTL sorozata, A tanár volt, és azt imádtam. Az egy olyan munka volt, ami szakmailag és anyagilag is kielégítő volt, szóval nagyon jó, áldott időszaka volt az életemnek, nagyon jó stábbal, egy férjjel… mert ott ismertem meg a férjemet" – idézte fel a színésznő, aki 2022 nyarán kötötte össze életét filmes szakemberként dolgozó párjával.

Trokán Nóra elmondása szerint szívesen vállalna ismét hasonló magyar produkcióban szerepet, de az elmúlt időszakban erre nem nyílt lehetősége. A nemzetközi filmekben már 16 éves kora óta szereplő színésznő az utóbbi két évben több külföldi produkcióban is feltűnt. "Sokkal több Magyarországon forgó külföldi filmben forgattam az utóbbi két évben, mint magyarban" – tette hozzá.

A beszélgetés során felmerült a kérdés, hogy a színésznő és férje terveznek-e külföldre költözni. Trokán Nóra válasza szerint bár ez a gondolat felvetődött, realistább szemlélettel közelít a témához: "Ez felmerült, de azt hiszem, ahhoz már öreg vagyok, hogy kimenjünk valahova, és a nulláról indulva elkezdjünk mondjuk egy kávézóban dolgozni, és akkor én megvalósítsam az álmaimat Hollywoodban. Ennél azért realistább ember vagyok abból a szempontból, hogy vannak már olyan kontaktjaim és szerepeim, amikkel az ember egyre beljebb tud jutni" – magyarázta.

Az Adom a napom műsorát az nlc.hu-n lehet követni.