Tóth Gabi: Már képtelen lennék panelházban élni

Tóth Gabi énekesnő szerint már képtelen lenne panelházban élni, mivel fojtogatónak érzi a kicsi tereket.

Tóth Vera, az énekesnő nővére, nemrégiben az Instagram-oldalán osztott meg egy bejegyzést arról, hogy Tapolcára látogatott, és megmutatta unokahúgának, Hannarózának azt a panelházat, ahol gyermekkorukat töltötték Tóth Gabival. Tóth Gabi bár nem kísérte el őket, a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy a tapolcai panel látványa még mindig szeretettel tölti el a szívét.

Az énekesnő emlékezett arra az időre, amikor testvérével, Verával egy nyolc négyzetméteres szobában laktak, és bár nem voltak gazdagok, anyukájuk optimizmusa és a családi összetartás boldogságot adott nekik. Tóth Gabi fontosnak tartja, hogy lánya is megismerje a vidéki élet bölcsességét és tartását, amelyeket ő is magával hordoz.

Az énekesnő büszkeségről és tartásról is beszélt, amelyeket családjától tanult, és amelyek segítették őt az élet nehézségeiben. Ezeket az értékeket szeretné átadni kislányának is, mint követendő példát. Tóth Gabi elmondása szerint családja mindig büszke volt, és ha problémáik voltak, azt maguk között oldották meg, elkerülve, hogy mások a nehézségeikről beszéljenek.

Végül Tóth Gabi megjegyezte, hogy a panelházban való élet már nem lenne számára elviselhető, mivel a kis terek fojtogató érzést keltenek benne. A tapolcai emlékek azonban örökre vele maradnak. Az énekesnő hozzátette, hogy bár agglomerációban élnek, szeretné, ha lánya minél többet tartózkodna a természetben.