Singh Viki és az apai elvárások

Singh Viki énekesnő a Nő Háromszor című műsorban beszélt arról, hogy indiai származású édesapja milyen mértékben próbált beleszólni az életébe.

Singh Viki elárulta, hogy apja komoly elvárásokat támasztott vele szemben, mind értékrendben, mind kulturális szokások terén. Az énekesnő szerint, ha apja döntötte volna el az életútját, akkor jelenleg egy jogi diplomával rendelkezne, és egy indiai család fiához ment volna férjhez Amerikában.

Az énekesnő és apja közötti kapcsolat nem volt zökkenőmentes, éveken át nem is beszéltek egymással. A súrlódások akkora feszültséget generáltak közöttük, hogy emiatt évekig megszakították a kapcsolatot. Singh Viki 32 éves korában mutatta be először a párját az apjának, aki addig nem is tudott a lánya párkapcsolatáról, annak ellenére, hogy Singh együtt élt a partnerével.

Singh Viki apja erős elképzelésekkel rendelkezett lánya jövőjét illetően, és bár nem akart neki rosszat, és nem szerette volna, ha szenved, mégis azt szerette volna, ha Singh jómódú feleségként élne. Az énekesnő azonban más életutat választott. "32 éves voltam, amikor először mertem vállalni magam apám előtt. Nálunk még mindig megy ez a kiházasítás Indiában, emiatt erős elképzelései voltak arról, hogyan éljem az életemet. Nem akart rosszat, nem akarta, hogy szenvedjek. Azt szerette volna, hogy magas szintű életet éljek, jómódú feleségként. Csak én nem erre vágytam" - mesélte Singh Viki.

A Nő Háromszor című műsor, amelyben Singh Viki vendégeskedik, péntek este 20.45-től lesz látható az ATV-n.