Az álommeló döntőjére készülve Keserű Balázs bátorította a jelölteket

A nagy nyomás alatt lévő két döntős, Kása Eszter és Steiner Rachel, Keserű Balázs, az előző évad győztesének bátorító szavait hallhatták a csütörtöki adásban.

Az Az álommeló műsorának pénteki döntője előtt a két maradék jelölt, Kása Eszter és Steiner Rachel, nyilvánvalóan megérezte a verseny véghajrájának nyomását. A csütörtöki adásban Keserű Balázs, aki az előző évadban diadalmaskodott és azóta társtulajdonossá lépett elő, próbálta meg lelket önteni a megfáradt jelöltekbe.

Balázs észrevette, hogy a jelöltek motivációja megcsappant, és csalódottak voltak saját teljesítményük miatt. Ekkor fordult hozzájuk bíztató szavakkal: "Ha valaki, higgyétek el, én ezt már átéltem. Megsúgok egy titkot, jó? Add önmagad! Ha az kell, aki én vagyok, ha az a személy való oda, aki én vagyok, akkor én nyerem meg. Azért, akik vagytok, eljutottatok idáig, itt vagytok a döntőben, és tudom, hogy azért vagytok itt, mert látják mind a segítők, mind az elnök úr, hogy kik vagytok ti! Szívjátok fel magatokat, és hadd lássuk meg, hogy megy ez jobban is!" – mondta Keserű Balázs, amely szavak hatására a jelöltekben újra feltámadt az ösztönzés.

A pénteki döntőben kiderül, hogy Kása Eszter vagy Steiner Rachel lesz-e Balogh Levente elnöki asszisztensének a pozíciójában Az álommeló következő győztese.