"Krisztivel csodálatos az életem"

Hevesi Tamás énekes a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorban mesélt házasságáról és arról, hogy miért működik köztük minden ennyire jól.

Hevesi Tamás és felesége, Kriszta irigylésre méltó kapcsolatban élnek. Az énekes szerint a nevetés és a pozitív gondolkodás fontos a kapcsolatukban, mivel mindketten pozitívan állnak a világ felé. Kriszta hivatása másokon való segítés, ami Hevesi szerint egy csodálatos történet.

A pár mindennap sokat beszélget, még akkor is, ha mindketten későn érnek haza és fáradtak. Hevesi Tamás elmondása szerint ők egymás akkumulátorai, és Krisztivel az élete csodálatos. Naponta törekszenek arra, hogy beszéljenek egymással, és este átbeszélik a nap eseményeit. Az énekes szerint felesége mindenben a lelki támasza, és ő is az ő lelki támasza.

Hevesi Tamás hangsúlyozta, hogy fontos a szakmai és a magánélet különválasztása. Mint énekes, a színpadon teljesen más személyiség, de amikor lejön, akkor már csak Hevesi Tamás magánember. Ezt a különbséget fontosnak tartja, és példaként hozta fel, hogy nem szeretne előnyöket élvezni a hírneve miatt, például a postán sorban állva.