Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott, Jákob Zoltán segítette őt

Erdélyi Mónika 20 kilós fogyását országszerte plakátok hirdetik május 1-jétől, és a tévés-youtuber sikerének titka egy ismert személy, Jákob Zoltán segítségében rejlik.

Erdélyi Mónika és Jákob Zoltán barátsága már nem új keletű, hiszen rendszeresen találkoznak, és jól ismerik egymás családját és közvetlen környezetét. Mónika szerint a kapcsolatuk csupán barátságon alapul, de elismeri, hogy az ilyen minőségű kapcsolatokra mindenkinek szüksége van. Májusban Mónika 20 kilós fogyását ünnepelhette, amelyről közel 300 plakátot helyeztek ki az országban, bemutatva a Mónika Show egykori műsorvezetőjének új alakját. Ez a siker egy 15 éves küzdelem eredménye, amely során Mónika több kudarcot is megélt a fogyás terén.

A fogyás titka Jákob Zoltánhoz, a Nagy Ő sztárjához és az ország egyik leggazdagabb emberéhez köthető, aki nemrégiben életmód programot indított, és Svájcba utazott, hogy bővítse tudását. Mónika a milliárdos üzletember és egy táplálkozástudományi szakértőkből álló csapat által kifejlesztett módszernek köszönheti a jelentős súlyvesztést. Mónika elmondása szerint korábban nem volt mögötte egyetlen sikeres fogyókúra sem, és a legtöbbet, amit valaha le tudott adni, az nyolc kiló volt, amit aztán gyorsan vissza is hízott.

A fordulópont akkor következett be, amikor Jákob Zoltán felkarolta Mónikát, és kihozta őt a kudarcok sötét időszakából, amely során számos megalázó megjegyzést kapott a megjelenése miatt. Jákob Zoltán nem csak szakmai támogatást nyújtott, hanem lelkileg is mellette állt, így Mónika nem érezte magát egyedül a fogyás útján. Mónika elmondása szerint Jákob Zoltán lelkesedése és az életmódváltó programja meggyőzte őt, hogy még egyszer utoljára megpróbálkozzon a fogyással, ami nem csupán a súlycsökkenéshez, hanem egy teljes életmódváltáshoz is vezetett.

A két sztár barátsága a közösségi médián is nyomon követhető, ahol TikTok videóikon keresztül látható, hogy jó kapcsolatot ápolnak, és egy hullámhosszon vannak. Az előtte-utána fotók, amelyek Erdélyi Mónika változását mutatják, szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy a közönség láthassa a fogyás látványos eredményeit. Mónika boldogan nyilatkozta: „Amit a tükörben látok, nagyobb élvezetet okoz, mint a kaja!”.