Lányokat plasztikáz DESH az új klipjében

Új dallal jelentkezett DESH, a Strawberry című szám május 2-án debütált a Spotify-on, míg a hozzá tartozó videoklip már május 1-jén megtekinthető volt a YouTube-on.

A videoklip két autóbaleset áldozatává vált fiatal lány történetét dolgozza fel, akiket DESH éleszt újjá, vagyis plasztikai műtétek során nyernek új külsőt a tragédia után. A klipben a lányok egy hibátlan környezetben kezdik meg a gyógyulást, és egy hatalmas rezidenciában élnek, mintha királynők lennének.

A klip forgatási helyszínéül a nádasdladányi Nádasdy-kastély szolgált, amely a XIX. század második felében épült Tudor-stílusban, és ezáltal különleges atmoszférát kölcsönöz a videónak, illetve a történetnek.

A videoklip már az első másfél napban több mint 300 ezer megtekintést gyűjtött a YouTube-on.

A klip producere és a mixing/mastering munkálatait Somogyvári Dániel végezte, a rendezői és operatőri feladatokat Rádli Bence látta el, a szöveg pedig a rapper saját munkája.

Idén sem pihen DESH

A Strawberry kiadásával DESH 2024-ben is aktív maradt, ez az első megjelent dala az évben. A megjelenés előtti napon a rapper Manuel parkos rendezvényén is megfordult, ahol valószínűleg már a saját új dalát is elképzelte a színpadon.

Az előadó legutóbbi dala, az Apály, tavaly decemberben jelent meg, és a Spotify-on már közel 2,5 millió letöltésnél tart, YouTube-on pedig 5,2 millió megtekintést ért el.

Albumok tekintetében is produktív volt a rapper 2023-ban, hiszen három EP-t is piacra dobott: júliusban a CARPE DIEM, októberben az Azahriah-val közös tripq, és novemberben a Bús barista balladái került a közönség elé.