Az RTL Reggeli új műsorvezetőkkel frissül

Az RTL Reggeli műsorában változások történnek: Szabó Zsófi és Miller Dávid távozása után két új arc csatlakozik a csapathoz.

Tavaly az ünnepek előtt a 24.hu is beszámolt arról, hogy Miller Dávid és Szabó Zsófi elköszönt az RTL Reggeli stábjától. Szabó Zsófi a TV2 Mokka műsorának lett az egyik műsorvezetője. Az RTL most bejelentette, hogy a decemberben távozó két műsorvezető helyére új személyiségek érkeznek.

A csatorna péntek délelőtti közleményében hozta nyilvánosságra, hogy Szondi Vanda, az RTL Híradó és a XXI. század című műsorok riportere, valamint Ember Márk színész foglalja el a megüresedett helyeket. A Reggeli nézői május 6-tól láthatják őket a képernyőn.

Szondi Vanda már tíz éve dolgozik az RTL Híradó csapatában, és évek óta vesz részt belpolitikai riporterként a XXI. század című műsorban is. A Reggeliben való műsorvezetői munkája mellett ezen tevékenységeit is tovább folytatja a csatornánál.

"A Reggeliben a vendégszerepléseket nagyon élveztem, amiben óriási szerepe volt a szerkesztőség kedves, segítőkész és befogadó csapatának. Bár sokszor tudósítottam már élőben a világ legkülönbözőbb pontjairól, a legkülönbözőbb eseményekről, egy több órás élő stúdió műsor adta adrenalin löket semmihez sem hasonlítható. Örülök az új kihívásnak és bevallom, izgulok is részben a feladat újszerűsége, részben az ezzel járó változások miatt" - fejtette ki Szondi Vanda.

Ember Márkot színészként ismerte meg a nagyközönség; több színházat is megjárt már, jelenleg azonban szabadúszóként dolgozik. Legutóbb az RTL+ Valami Amerika című sorozatában tűnt fel.

"Nagyszerű kihívás, egy élő műsorról van szó, ami abszolút új helyzet számomra és felelősséggel is jár. Kifejezetten jól éreztem magam a vendégműsorvezetői szerepben, igyekszem a legjobb tudásom szerint helyt állni a következőkben. Amikor megérkezett a felkérés, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy elfogadjam. Egy nagyszerű csapat tagja lehetek, amiért már most hálás vagyok a szerkesztőségnek!" - mondta el Ember Márk.