Koltai Róbert elárulta mi a hosszú házasság titka

Koltai Róbert, a legendás színművész, aki nemrég ünnepelte 80. születésnapját, a Story magazinban osztotta meg gondolatait a házasságról és az újrakezdésről.

Koltai Róbert, aki kényesen ügyel arra, hogy magánélete távol maradjon a nyilvánosságtól, feleségével, Gaál Ildikóval évek óta vidéken élik mindennapjaikat. A színművész a VIASAT3 "Adom a napom!" című műsor vendégeként beszélt házasságáról, elismerve, hogy feleségének többnyire igaza van. Koltai szerint Ildikó nem csak a másik fele, de közös munkáikban gyakran ő a rendező is. A színész elmondta, hogy még ha szakmailag néha össze is csapnak a hullámok, a jóindulat mindig megmarad közöttük, és végül mindig kibékülnek.

A művész korábbi házassága Pogány Judittal 38 évig tartott, de válással ért véget, ami új fejezetet nyitott az életében. Koltai úgy érzi, nagy bátorság kellett ahhoz, hogy ebben a korban kezdje újratervezni az életét, amit bátorságát édesapjától örökölt. Az élet különféle helyzetek sorozata, és az ember mindig megpróbálja a lehető legjobb lépést tenni - fogalmazott a színművész.

A házasság témakörében Koltai, aki már 7 éve él boldog párkapcsolatban, egyszerűen azt tanácsolja: "Nem kell elválni". Humorát az évek során megőrizve, frappánsan fejezte ki a hosszú és boldog házasság titkát.