Nappali bulik és majálisok várják a látogatókat a hétvégén

Megint csak programdús hétvégének nézünk elébe, számos szabadtéri és kulturális eseménnyel, amelyek között szerepel a CityMatiné nappali bulija, a Szigetmonostori Nemdebárka Dunai Mackó Majálisa, az anyák napi bazsarózsavásár és a Celluloid Nights filmvetítéssorozat.

A hétvége során a CityMatiné A misztikus majális című nappali bulija várja a látogatókat, ahol a Golftanyán CARLITA, Baladi, Captain Knuckles, Daniel Moritz, Obroni (live), Sabani, Sobek lépnek fel, és misztikus jógához is csatlakozhatnak az érdeklődők. A Szigetmonostori Nemdebárka Dunai Mackó Majálisán pedig olyan előadók koncertjeit élvezhetjük, mint Mirage, Hanzee & Pászti, Bánhegyi Laura Quartet, Noémo vagy Henri Gonzo és a Papírsárkányok.

A Kikeltető záróbulija is ezen a hétvégén kerül megrendezésre a Turbinában, ahol a fiatal zenészek és a szakma képviselői találkozhatnak, és ahol az izgalmas line-uppal ismerkedhet meg a közönség. A Cinco de Mayo Weekend keretében pedig a Terezában utcabállal, élő zenével és piñatakészítéssel ünnepelhetjük május ötödikét.

A Cinema Niche által szervezett Celluloid Nights vetítéssorozatban a 35 milliméteres filmszalagra felvett filmeket nézhetjük meg, amelyek között Terrence Malick Az őrület határán című háborús eposza is szerepel. Az anyák napi bazsarózsavásár és brunch a Normafa Síházban várja azokat, akik egy szép csokorral szeretnék meglepni az édesanyákat vagy nagymamákat.